Czujesz się poszkodowanym przez firmę? Wiesz, że podobnie poszkodowanych osób może być więcej?
Złóż pozew zbiorowy. Załóż nowy temat na forum, opisz zdarzenie, podaj nazwę podmiotu który zamierzasz pozwać.
Jeżeli uda Ci się zebrać grupę minimum 10 osób, możesz wystąpić z pozwem zbiorowym.
Pozew zbiorowy to niższe koszty ponoszone przez pojedynczą osobę, mniej uciążliwości, większa siła grupy.

Jeżeli wiesz o złożonym lub dopiero planowanym pozwie zbiorowym,
poinformuj nas na forum lub napisz do nas: forum@pozew-zbiorowy.com.pl

Zobacz również stronę informacyjną o pozwach zbiorowych: www.pozew-zbiorowy.com.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dowcipy, rozne

Różne dowcipy
Autor Wiadomość
Zorro_ 

Wysłany: 2010-08-31, 19:35   Różne dowcipy

Rzecz dzieje się w czasach, gdy masowo przywożono do Polski powypadkowy złom z Niemiec. Gość przywiózł coś takiego na lawecie do mechanika - masa pogiętej blachy.
- O w mordę - mówi mechanik - nieźle trzaśnięty. Będzie za dwa tygodnie.
Po tygodniu telefon. Dzwoni mechanik:
- Panie, jest problem. Co to za marka?
- A czemu Pan pyta?
- No bo jak bym tego nie klepał, wychodzi przystanek autobusowy...

pozdrawiam:)

Krzysztof007 

Wysłany: 2010-09-01, 12:40   

Egzamin z medycyny, z rozpoznawania narządów. Na stole przed egzaminatorami skrzynka z otworem na rękę. W niej narządy do rozpoznawania. Wchodzi pierwszy student, wkłada rękę, rozpoznaje nerkę, wyjmuje ją, dostaje 5, wychodzi. Wchodzi drugi, grzebie, grzebie, w końcu rozpoznaje serce, wyjmuje, dostaje 5, wychodzi. Wchodzi trzeci, grzebie, grzebie, nie może nic rozpoznać, w końcu mówi:
- Kiełbasa!
- Panie jaka kiełbasa, czyś pan zwariował?!
- No przecież mówię, że kiełbasa.
- Proszę wyjąć.
Student wyjmuje ze skrzynki kiełbasę. Zakłopotani egzaminatorzy postanawiają dać mu w końcu 5, student wychodzi, po czym jeden egzaminator mówi do drugiego:
- Panie docencie, czym myśmy wczoraj tę wódkę zagryzali?!

smacznego:)

Magdalena^ 

Wysłany: 2010-09-20, 17:00   

No to teraz ja ;)
Osiedle nowobogackich. Dzieci bawią się w piaskownicy, wykopując dziurę telefonami komórkowymi. Nagle jedno z nich trafia na kamień i jego komórka łamie się. Dzieci w śmiech. - No i co się śmiejecie?! Jutro tatuś kupi mi nowy, lepszy! - płacze nieszczęsny malec. - Ale dzisiaj, jak ostatni wieśniak będziesz piasek kopać łopatką!

Krzysztof007 

Wysłany: 2010-10-25, 13:44   

Zorro u kochanki.
- Co będzie jak przyjdzie mój mąż - pyta kochanka.
- Nic mój mustang stoi na dole, jak ktoś zapuka to wyskoczę przez okno i tyle.
Nagle słychać pukanie. Zorro wyskoczył przez oko. Kobieta otwiera, a tam koń:
- Jakby co, to jestem na dole.

Zorro_ 

Wysłany: 2010-10-25, 13:48   

Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi:
- Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie.
- A co to będzie? - pyta się jeden z robotników.
- Miejska Izba Wytrzeźwień.

Alicja 

Wysłany: 2010-10-30, 13:48   

Dzieci podchodzą do hrabiego spacerującego po parku i wskazując na zamek, pytają:
- Czy pan mieszka w tym zamku?
- Tak.
- A czy tam nie ma żadnego straszydła?
- Nie ma. Jestem jeszcze kawalerem.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach